Feminin yoga weekend samling

Feminin Yoga er et inkluderende og støttende fellesskap hvor vi utforsker hvordan yoga best kan understøtte kvinner gjennom forskjellige faser i livet.

Feminin Yoga er et inkluderende og støttende fellesskap hvor vi utforsker hvordan yoga best kan understøtte kvinner gjennom forskjellige faser i livet. Vi inviterer kvinner i alle aldre til en magisk helg på Nøsen – høyfjellshotellet på Panoramavegen mellom Valdres og Hemsedal, til storslått vakker natur og myk feminin energi. Både nye og erfarne yoginis er velkomne for å dele en helg med rolig og dynamisk yoga, meditasjon og seremoni, felles måltider og egentid, energisk aktivitet og himmelsk hvile.

I løpet av en helg har vi 10 timer til å fordype oss i yogaens rike univers. Med asana, pranayama, mantra, sang, instrumenter, oljer, poesi, gudinner og blomster utforsker vi styrken som ligger i det myke, rolige, mørke og feminine, og den nærende og helende kraften som ligger i kvinnelig fellesskap. Du får nær og god oppfølging hvis du ønsker det: justering, berøring, massasje, samtale. I tillegg er vi så heldige å ha med oss flere terapeuter som tilbyr massasje eller annen kroppsterapi – dette bookes og betales direkte på Nøsen (vi følger naturligvis gjeldene regler for smittevern). Omgivelsene våre understøtter en helhetlig og nærende praksis.

På fjellhotellet rusler vi rundt i yogabukser og tøfler, spiser herlig vegetarisk mat, samles foran peisen med en god kopp kaffe eller te. Mor natur inviterer til en lengre tur på over viddene, eller en kortere tur til fots langs Nøsenvannet. Du kan plukke egg hos hønene, sove midt på dagen eller fordype deg i en bok om yogafilosofi fra biblioteket. Vi har tid og rom til å lande i oss selv.

Vi vet at gjennom bevisst og variert yogapraksis styrker vi kontakten til oss selv, hverandre og våre omgivelser. Men tiden i hverdagen strekker ikke alltid til. Dette er en fantastisk anledning til bevisst nærvær, fordypelse og ro som fører oss nærmere det kreative, kloke, kjærlige og kraftfulle potensialet i den feminine formen.

For å lese en anmeldelse av vår forrige Feminin Yoga helg, sjekk Anjas blogg: https://anjastang.no/drommehelg-med-yoga-og-kvinnefellesskap-pa-nosen/

Ny dato for feminin yoga helg kommer snart!