Gravid + Mamma & baby Yoga

Kjære gravide i andre og tredje trimester, og kjære nybakte mødre med barn det første året. Nå er det deres tur, her er endelig en yogaretreat for dere.

Velkommen til en helt unik samling hvor du som gravid eller nybakt mamma får muligheten til å oppleve den støttende og nærende “landsbyen” på den ville, vakre og sårbare reisen fra gravid til nybakt mamma.

Vi kvinner har så godt av å komme sammen og dele kunnskap og erfaringer mellom de ulike fasene av denne spesielle tiden. Lytte til dem som har gått veien før oss. Eller å bli påminnet om hvor langt vi har kommet. Møtes i gledene og bekymringene. Fra tidenes morgen har vi samles på denne måten, men i dagens samfunn er det mange som kjenner på at vi har mistet kontakt med støtten og kunnskapen som den lille landsbyen kan bidra med. Yoga betyr union – fra engelsk: to yoke, å komme sammen. Vi ønsker å samle gravide og nybakte mødre i yoga. Vi ønsker å skape denne landsbyen i tre deilige dager på Nøsen, et koselig og flott yogahotell på høyfjellet mellom Valdres og Hemsedal. Tre dager med yoga og terapeutiske behandlinger, hvile og fellesskap, lek og samhold, deilig næringsrik mat, turer i frisk fjelluft og god kaffe.

Programmet er raust og fleksibelt, så du skal få mest mulig ut av disse dagene, enten med voksende mage eller baby i armene. Som gravid får du: to dynamiske og to rolige yogatimer, to sirkler med seremoni og sang, mindre gruppe med samtale og Yoga Nidra (soveyoga), mulighet for samtale og behandling av doula og terapeuter. Som nybakt mamma får du: to rolige yogatimer uten baby – med barnepass, to lekne yogatimer med baby, to sirkler med seremoni og sang, mindre gruppe med samtale og babymassasje, mulighet for samtale og behandling for både mor og baby av osteopat og kraniosakralterapeut.

Denne samlingen underviser jeg sammen med Anette Haave Åsheim, Mette Harr Støre, Ina Gustavsen og Silje Bernoft Osa. Vi har satt sammen et team med bred erfaring og lidenskap for yoga gjennom graviditet og barsel, kvinnehelse, mammarollen og familielivet, slik at kvinners fysiske, emosjonelle og spirituelle behov i denne tiden blir godt ivaretatt.

Dato: 22-24 mars 2023
Pris: Gravid 5900,- / Mamma & baby 6500,-