Indre/Ytre landskap. Feminin yoga + Breathwork m/ Ina Winter Andersen

Denne helgen inviterer vi kvinner i alle aldre og faser av livet opp på fjellet og hjem til seg selv.

Sammen utforsker vi kropp og sinn gjennom yoga og pust i lune omgivelser omgitt av storslått natur. Kan vi komme litt nærmere vår egen stemme, eller intuisjon – vårt eget finjusterte navigasjonssystem? Vi møter oss selv med et åpent sinn og et åpent hjerte, og støtter hverandre på veien.
Feminin yoga er en lyttende, fleksibel og nærende praksis spesielt tilpasset kvinners anatomi, fysiologi, syklus og behov. Denne bevisste praksisen respekterer naturens vei og visdom, og åpner for feminin kraft og fellesskap. Vi beveger oss gjennom dynamisk flyt, utforskende hvile – embodied yin, mantrasang, og yoga Nidra som mange kjenner som yoga søvn, en dypt transformerende praksis.
Pusten er en viktig nøkkel for å få tilgang til sinnet. I tillegg til å jobbe med pranayama som en integrert del av yogapraksisen, gir dedikert fokus på regulering av prana/livskraft gjennom ulike teknikker mulighet til å videre utforske eget indre landskap. Breathwork stimulerer nervesystemet på en måte som fremmer avspenning og hvile, og kan forløse spenninger som blokkerer flyt, glede og tilstedeværelse.
Denne helgen fletter vi sammen ulike uttrykk av en feminin yoga praksis sammen med deilig vegetarisk mat laget etter Ayurvediske prinsipper, mulighet for ulike typer terapeutiske behandlinger og god tid til hygge foran peisen, hvile på eget rom eller tid i naturen. Vi praktiserer noble silence om morgenen og oppfordrer til walking meditation i terrenget rundt Nøsen for å lette litt på sosiale forventninger og skape rom for å virkelig observere både indre og ytre landskap.
Behandlere:
Gro Bakk. Ayurvedisk massasje
Kirsten Kristiansen. Shiatsu
Mona Valstad Elness. Osteopatisk behandling
Ingvild Skarpås Aannerud. Osteopatisk behandling
Dato:14-16 april 2023
Pris: 4900,-
Mer info og påmelding: https://www.nosenyoga.no/nb/yoga-retreats-og-workshop/feminin-yoga-cathrine-mathiesen-ina-winter