Min yogareise startet med en liten rød bok i London i 1999. Over gaten fra studentleiligheten min ved Brick Lane var det et buddhistsenter med en liten bokbutikk hvor jeg pleide å henge etter forelesninger. En dag fant jeg B.K.S. Iyengars Tree of Yoga der. Den enkle boken om yogafilosofi rørte ved noe i meg.

Jeg oppsøkte nærmeste studio, rullet ut matten og begynte på det som så langt har blitt nesten 20 år med yogapraksis. Det vil si at jeg gjennom halvparten av livet mitt har hatt yoga som en utømmelig kilde til glede, hvile, trening, åndelighet og fellesskap, som et allsidig verktøy til å holde meg frisk og hel i kropp og sinn.

Mitt første barn ble født på ABC-klinikken for snart ti år siden. Vi ble begge født denne lyse og varme sommernatten: min sønn i all sin fullkomne babyform, og jeg som mamma. Nå har jeg tre barn, tre små store lærere som har formet meg mer som menneske og yogini enn noen andre. Med kroppen, hodet og hjertet har jeg gjennom disse årene med stor mage og små barn utforsket hvordan denne urgamle indiske tradisjonen kan hjelpe meg å stå stødigere i møte med livets store og små utfordringer og overganger, og etablert Yogamamma som plattform for å dele dette.

Jeg har studert Iyengar og Hatha yoga i Danmark og England, med fordypelse i yoga som terapi, gravidyoga og mamma/baby. Jeg underviste i London i flere år, blant annet på Triyoga, The Life Centre og The Special Yoga Centre og er anerkjent som Yoga Elder med over 5000 undervisningstimer av The Independent Yoga Network. I dag underviser jeg ukentlige klasser på HiYoga i Oslo, utdanner gravidyogalærere, arrangerer Feminin Yoga-retreats, holder foredrag og skriver.

Jeg er også utdannet sosiolog og journalist fra London, og KaosPilot fra Århus. Jeg har tidligere jobbet som freelancejournalist, prosessleder, design rådgiver, brand manager og prosjektleder for blant annet veldedige initiativ for barn og unge i Sarajevo.