Gjennom de siste 12 årene med fire svangerskap og fødsler har Cathrine utforsket hvordan yoga kan se ut med et feminint fortegn. Hvordan kan yoga best støtte kvinner gjennom små og store forandringer og overganger i livet? Hvordan kan yoga lære oss å lytte til vår indre stemme, respektere våre egne behov, akseptere vår kropp som den er og ta den plassen vi trenger og ønsker - både på yogamatten og i samfunnet generelt?

Cathrines yogareise startet for 22 år siden med B.K.S. Iyengars bok Tree of Yoga. Boken hun fant som student inspirerte til egen praksis som etterhvert ledet til studier av Iyengars metode i Danmark, og videre en grunnleggende Hatha yoga utdannelse i England med fordypelse i yoga som terapi, gravidyoga og mamma/baby.

Hun underviste i London i flere år, blant annet på Triyoga, The Life Centre og The Special Yoga Centre og er anerkjent som Yoga Elder med over 5000 undervisningstimer av The Independent Yoga Network. I Oslo har hun undervist på HiYoga fra 2015-2023.

I dag underviser hun Feminin yoga for kvinner i alle aldre – med eller uten stor mage eller lite barn. Det er fleksibel, lyttende og nærende tilnærming til yoga inspirert av kvinnelig anatomi og syklus, naturens vei og visdom, og feminin kraft og fellesskap. Hun underviser studioklasser, samlinger, utdannelser og veldedig yoga for familier i en sårbar livssituasjon.

Cathrine er også utdannet sosiolog og journalist fra London, og KaosPilot fra Århus. Hun har tidligere jobbet som freelance journalist, prosessleder, design rådgiver, brand manager og prosjektleder for blant annet kulturprosjekter for barn og unge i Sarajevo.