Velkommen til en 65-timers videreutdanning for yogalærere som ønsker kompetanse og trygghet til å undervise yoga til gravide som spesialisert veiledning eller som en del av vanlige yogaklasser. Utdanningen passer også for trenere, terapeuter, doulaer, jordmødre eller andre som har en spesiell interesse for graviditet, fødsel og kvinnehelse, og er godkjent av Independent Yoga Network.

Yoga er et fantastisk ressurs for gravide som kan hjelpe oss å ønske et nytt liv velkomment med en frisk og sterk kropp, et rolig sinn og et åpent hjerte. Gravidyoga representerer essensen av feminin yoga: en lyttende, intuitiv og nærende praksis som bringer oss nærmere vår feminine kraft. Gjennom denne utdanningen lærer du at gravidyoga ikke må være en modifisert og mangelfull variasjon av en tradisjonell yoga, men en fullverdig, oppbyggende og vakker praksis i sin egen rett.

Utdanningen omfatter:

-kvinnekroppens anatomi: fysiske forandringer, plager og utfordringer, spesielle behov under graviditeten

-humør og hormoner: mentale og emosjonelle behov og hensyn

-trygg og forebyggende praksis: undervisningsmetode og oppbygging av sekvenser og klasser

-relevante justeringer, modifikasjoner og overganger mellom stillinger

-viktigheten av pust og pusteteknikker: underveis i svangerskapet, forberedelse til fødsel, smertelindring under fødsel, overgangen fra datter til mor, i livet som mamma

-fødselsforløpet: hvordan yoga kan forberede og understøtte kvinnen gjennom en bevisst fødsel

-avspenning: teknikker, stillinger og meditasjon

-lyd, chanting, visualisering, positive tanker (affirmasjoner), mantra, mudra og andre verktøy

-verdien av kvinnelig kraft og fellesskap

Neste utdannelse er 25.-30. oktober 2021 på Oslo Yoga.

Påmelding klikk her

For spørsmål om innhold i utdannelsen, ta kontakt med meg på cathrine@yogamamma.no
For spørsmål om praktiske rammer, ta kontakt med Oslo Yoga på post@osloyoga.no

 

Uttalelser fra elever:

Jeg kan varmt anbefale denne utdannelsen som har satt i gang så mange nye tanker og ideer i hodet mitt. Jeg har for første gang i mitt liv virkelig kjent på min egen femininitet, det er akkurat som om noe i meg har blitt vekket! Cathrine er et nydelig menneske som formidler på en så fin måte og skaper en trygg og god atmosfære. Jeg ville egentlig bare at det aldri skulle ta slutt!

Anneline Corino

Dette er en helt fantastisk gravidyoga lærerutdanning som har overgått alle mine forventninger. En flott mulighet til å dykke ned i den feminine kraften som finnes i yoga, og lære om graviditet og kvinnelig skaperkraft og samhold. Jeg kan anbefale Yogamamma Gravid på det varmeste.

Monika Liv Amundin

Cathrine er en kunnskapsrik, varm og rolig yogalærer som deler av sin kunnskap på en lett forståelig og inkluderende måte. Hennes bok Yogamamma er et fantastisk verktøy for både gravidyogalærere og gravide kvinner. Utdannelsen var preget av samhørighet, vennlighet og trygghet. Tusen takk.

Gabriela Hansen

Denne utdannelsen har gjort meg helt trygg på at jeg kan undervise gravide kvinner, og samtidig fått meg til å virkelig brenne for det! For meg har det også vært en personlig utviklende erfaring – en reise mot å finne min egen kvinnelige kraft og et ønske om å jobbe videre med fokus på kvinnehelse i yoga spesielt, og i samfunnet generelt.

Tonje Anine Løff